Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M. guilliermondii"'
Autor:
Ru Bu, Bing Yan, Huijie Sun, Mengcheng Zhou, Huashan Bai, Xinghua Cai, Xueyan Mo, Guijiao Su, Chengjian Jiang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Various agricultural products used in food fermentation are polluted by heavy metals, especially copper, which seriously endangers human health. Methods to remove copper with microbial strategies have gained interests. A novel Meyerozyma guilliermond
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0917771f01a4ae0805740e23628370f
Autor:
Phu Van Nguyen, Khanh Hoang Viet Nguyen, Ngoc Linh Nguyen, Xuan Tuy Thi Ho, Phuc Hung Truong, Kim Cuc Thi Nguyen
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 10, p 515 (2022)
Thermotolerant yeasts are widely considered to be alternative strains to traditional yeasts for bioethanol production at high temperatures. In this study, thirty-two yeasts isolated from lychees were screened for thermotolerance, and seven selected i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41f1ef69fe93495eb758851acf2e2689
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bu R; State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources, College of Life Science and Technology, Guangxi University, Nanning 530004, China., Li Z; State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources, College of Life Science and Technology, Guangxi University, Nanning 530004, China., Qin Q; State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources, College of Life Science and Technology, Guangxi University, Nanning 530004, China., Bai H; State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources, College of Life Science and Technology, Guangxi University, Nanning 530004, China., Meng C; Guangxi Key Laboratory for Green Processing of Sugar Resources, Guangxi College Key Laboratory of Innovation Research on Medical and Engineering Integration, Liuzhou Key Laboratory of Guizhong Characteristic Medicinal Resources, Medical College, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology, Liuzhou 545006, China., Wei R; State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources, College of Life Science and Technology, Guangxi University, Nanning 530004, China., Chen X; State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources, College of Life Science and Technology, Guangxi University, Nanning 530004, China., Wu S; Guangxi Key Laboratory for Green Processing of Sugar Resources, Guangxi College Key Laboratory of Innovation Research on Medical and Engineering Integration, Liuzhou Key Laboratory of Guizhong Characteristic Medicinal Resources, Medical College, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology, Liuzhou 545006, China., Kashif M; State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources, College of Life Science and Technology, Guangxi University, Nanning 530004, China.; Guangxi Key Laboratory for Green Processing of Sugar Resources, Guangxi College Key Laboratory of Innovation Research on Medical and Engineering Integration, Liuzhou Key Laboratory of Guizhong Characteristic Medicinal Resources, Medical College, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology, Liuzhou 545006, China.; National Engineering Research Center for Non-Food Biorefinery, Guangxi Research Center for Biological Science and Technology, Guangxi Academy of Sciences, Nanning 530007, China., He S; Guangxi Birth Defects Prevention and Control Institute, Maternal and Child Health Hospital of Guangxi Zhuang Autonomous Region, Nanning 530033, China., Jiang C; State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agro-bioresources, College of Life Science and Technology, Guangxi University, Nanning 530004, China.; Guangxi Key Laboratory for Green Processing of Sugar Resources, Guangxi College Key Laboratory of Innovation Research on Medical and Engineering Integration, Liuzhou Key Laboratory of Guizhong Characteristic Medicinal Resources, Medical College, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology, Liuzhou 545006, China.; National Engineering Research Center for Non-Food Biorefinery, Guangxi Research Center for Biological Science and Technology, Guangxi Academy of Sciences, Nanning 530007, China.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2024 Dec 19. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 19.