Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"M. fructicola"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hiran Kanti Santra, Debdulal Banerjee
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Agriculture crops that have fungal infections suffer significant economic losses and reduced crop output. Chemical fungicides are used to tackle the problem, although this has additional detrimental side effects. There is an urgent need for safe and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f67cc6ca05f403ebcd19f14cbd62b34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 14, Iss 1, Pp 410-419 (2019)
Biocontrol is a cost-effective and environmentally friendly technique used in agricultural production. We isolated and screened a bacterial strain from the soils of a peach orchard with high yield. Using biochemical and physiological analysis as well
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7a8f3dc8473411183772d378077b33b
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 62, Iss 2, Pp 167-177 (2017)
Monilinia spp. are economically important pathogens of pome and stone fruits. Four Monilinia species are present in Serbia - Monilinia fructigena, M. laxa, M. fructicola and Monilia polystroma. As detection and identification of Monilinia species
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46f35e47530247528a7e65b556d339c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Javier Vicente, Javier Ruiz, Ignacio Belda, Iván Benito-Vázquez, Domingo Marquina, Fernando Calderón, Antonio Santos, Santiago Benito
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 7, p 1038 (2020)
Over the last decade, several non-Saccharomyces species have been used as an alternative yeast for producing wines with sensorial properties that are distinctive in comparison to those produced using only Saccharomyces cerevisiae as the classical ino
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a01f5bd8a8c4a5893b979ce25c1f48c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.