Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"M. el-Nawawy"'
Autor:
Tayseer M El-Nawawy, Rehab Abdelmonem, Yomna A Adel, Mohamed A. El-Nabarawi, Mahmoud H. Teaima
Publikováno v:
Drug Design, Development and Therapy
Mahmoud Teaima,1 Rehab Abdelmonem,2 Yomna A Adel,3 Mohamed A El-Nabarawi,1 Tayseer M El-Nawawy3 1Department of Pharmaceutics and Industrial Pharmacy, Faculty of Pharmacy, Cairo University, Cairo, Egypt; 2Department of Industrial Pharmacy, College of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Science. 12:377-384
Publikováno v:
Journal of Agricultural Chemistry and Biotechnology. 7:153-161
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 8:117-119
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 6:227-241
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 5:79-94
This study was undertaken to evaluate the feasibility of using non thermal treatments for the preservation of raw cow milk. Samples of cow milk were incubated at 4oC as a control (C), heat treated at 80 oC for 10min (HT), activated LP-system (LPs), a