Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"M. Zivkov-Balos"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 30, Iss 2, Pp 329-337 (2014)
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 30, Iss 2, Pp 329-337 (2014)
The effect of organic selenium as feed additive contained in the feed was investigated, applied in concentrations of 0.3 and 0.4 mg Se/kg mixture on production characteristics pheasant. The study was conducted on a total of 45 common pheasant individ
Autor:
Miroslav Ćirković, S Vidakovic Knezevic, Nikolina Novakov, M Zivkov Balos, Miloš Pelić, Nenad Popov, D Ljubojevic Pelic
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 333:012092
Fish meat is considered to have a beneficial nutritional composition and a favorable effect on human health. Fish meat is a significant source of highly unsaturated fatty acids with beneficial effects on health of consumers. Therefore, knowledge of t
Autor:
Miloš Pelić, Sandra Jakšić, Jelena Vranešević, D Ljubojevic Pelic, S Vidakovic Knezevic, M. Zivkov-Balos, S. Knezevic
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 333:012112
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry
The effect of mannanoligo saccharides (MOS) as a food additive, applied at a concentration of 0.2% (O-I group of fish) and 0.3% (O-II group of fish) on morphometric characteristics and primary production of the Californian trout was investigated. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2c4b989bc1225831d03964075e7cc6b8
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/bitstream/id/42/1044.pdf
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/bitstream/id/42/1044.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.