Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"M. Zdarsky"'
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 1, Iss 1, Pp 6-9 (2016)
Abstract The effect of conventional and shock freezing on thaw drip loss and firmness of beef meat was studied. The meat samples was frozen in conventional freezer at -18 °C and shock frozen meat samples reached -50 °C temperature. Drip loss was me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e20cc1c0fe44deeac5e2c52f11041e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology. 96:822-826
Fungicide azoxystrobin toxicity was monitored by means of a 96-h biotest with Artemia franciscana nauplius stages after exposure to solutions with concentrations of 0.2, 0.4, 0.6 and 0.8 mg L(-1) irradiated with (60)Co gamma radiation with doses of 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.