Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"M. Z. Tsimidou"'
Autor:
R. Consonni, L. R. Cagliani, N. Culeddu, M. Chessa, S. Lalou, E. Naziri, S.A.Ordoudi, E. A. Petrakis, M. G. Polissiou, M. Z. Tsimidou
Publikováno v:
XLIV National Congress on Magnetic Resonance, Roma, 28-30/9/2015
info:cnr-pdr/source/autori:R. Consonni,L. R. Cagliani, N. Culeddu, M. Chessa, S. Lalou,E. Naziri,S.A.Ordoudi, E. A. Petrakis, M. G. Polissiou, M. Z. Tsimidou,/congresso_nome:XLIV National Congress on Magnetic Resonance/congresso_luogo:Roma/congresso_data:28-30%2F9%2F2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:R. Consonni,L. R. Cagliani, N. Culeddu, M. Chessa, S. Lalou,E. Naziri,S.A.Ordoudi, E. A. Petrakis, M. G. Polissiou, M. Z. Tsimidou,/congresso_nome:XLIV National Congress on Magnetic Resonance/congresso_luogo:Roma/congresso_data:28-30%2F9%2F2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Saffron is obtained from dried red stigmas of Crocus sativus L. Due to the limited production and the manual harvest, saffron represents the most expensive spice in the world. Among the different producers, Iran is the biggest followed in Asia by Ind
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::8e27c0e71dc28a19cf08f619de0e36dc
http://www.cnr.it/prodotto/i/381130
http://www.cnr.it/prodotto/i/381130
Autor:
C Zoani, L Anorga, N Belc, I Castanheira, O F X Donard, L Kourimska, A Kukovecz, I Iatco, A Najdenkoska, N Ogrinc, H Ozer, M Rychlik, M Z Tsimidou, J Van Loco, G Zappa
Publikováno v:
Journal of Physics: Conference Series; Nov2018, Vol. 1065 Issue 23, p1-1, 1p
Autor:
G Zappa, L Anorga, N Belc, I Castanheira, O F X Donard, L Kourimska, A Kukovecz, I Iatco, A Najdenkoska, J Nieminen, N Ogrinc, H Ozer, M Rychlik, M Z Tsimidou, J Van Loco, C Zoani
Publikováno v:
Journal of Physics: Conference Series; Nov2018, Vol. 1065 Issue 23, p1-1, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.