Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"M. Wronkowska"'
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol 59, Iss 1, Pp 33-41 (2020)
The technological and sensory properties and the staling of breads made from oat flour (OF) and buckwheat flour (BF) were analysed. Significant differences in protein and ash content were found in the experimental breads due to significant difference
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92a8ee21d9dd4e9a9c66e731410de455
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S283-S283 (2009)
Celiac disease is a gluten-sensitive entheropathy. Later studies suggest an increasing prevalence of that disease, likely due to the development of more sensitive methods of screening. Cereals containing prolamins such as wheat, rye, barley, and oat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/084d2d047ac64e528dd1112f1e868a36
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S284-S284 (2009)
The diet based on gluten free products is characterised by a low content of some nutritional components such as proteins and mineral components, as well as non-nutritional but physiologically important components like dietary fibre. Buckwheat grains
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13780341b4dc4e97a614b9f2098f27ec
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S341-S341 (2009)
Chemical modification of starch for food purposes is strictly limited in terms of the type of chemical reactions, the kind of modifying agents, the degree of substitution as well as the level of contaminants. Commonly applied chemical reactions inclu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2722ccaadec941239fef2be5093c19f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.