Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"M. Weisgerber"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2017 IEEE Aerospace Conference
For many years, traditional satellite design philosophy was dominated by highly reliable components, conservative designs and extensive performance testing at subsystem and integrated system levels to achieve long lifetimes in the harsh space environ
Publikováno v:
Sleep medicine. 30
Sleep deprivation (SD) impairs vigilance and increases the risk of driving accidents during the commute home after night work. Bright light (BL) can enhance alertness and cognitive performance. We examined the effects of BL (5600 lux) versus dim ligh
Publikováno v:
Journal of Asthma. 40:453-464
A study involving eight children with moderate persistent asthma was undertaken to determine whether standard swimming lessons improved symptoms and pulmonary function tests (PFTs) in asthmatic children. Five children ages 7-12 years old with moderat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition. 71:1115-1122
Background Glycation reactions of proteins and other compounds, depending on blood glucose concentrations, have a detrimental effect on health. Objective The association of diet and other lifestyle factors with glycated hemoglobin (Hb A(1c)) values w
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition 37 (1997)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 37, 771-785
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 37, 771-785
(1997). Tea flavonoids and cardiovascular diseases: A review. Critical Reviews in Food Science and Nutrition: Vol. 37, Tea and Health, pp. 771-785.
Autor:
M. Pingul, L. Shah, S. Denton, E. Walenz, M. Weisgerber, S. Conley, S.-T. T. Li, M. C. Hollander
Publikováno v:
Pediatrics in review. 28(7)