Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"M. Walkling-Ribeiro"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 100:7055-7070
Reconstituted micellar casein concentrates and milk protein concentrates of 2.5 and 10% (wt/vol) protein concentration were subjected to high-pressure processing at pressures from 150 to 450 MPa, for 15 min, at ambient temperature. The structural cha
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 10:2132-2145
Individual and combined effects of high pressure nitrous oxide (HPN2O), heat, and antimicrobials on the inactivation of Escherichia coli, Listeria innocua, and Bacillus atrophaeus endospores in milk were all evaluated after 20-min treatments. Stand-a
Publikováno v:
Food Control. 70:174-182
Supercritical carbon dioxide (SCCO2) in combination with peracetic acid (PAA) could represent an effective decontamination technique to control microorganisms in shredded cheese. Preservation of shredded Mozzarella-type cheese (SMC) was assessed at 2
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 8:1160-1167
Virulent bacteriophages (VP) and high hydrostatic pressure (HHP) were studied for the inactivation of Shigella flexneri in ground beef and Vibrio cholerae in salmon and mussels. Inoculated foods were treated individually with HHP (150-450 MPa for 5 a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Dairy Journal. 21:953-962
The effect of exposure of Escherichia coli O157:H7 to prior stress on the effectiveness of pulsed electric field (PEF) treatment of milk was studied. Cells were exposed to a variety of temperatures (7–45 °C), pH (4.0–7.0), osmotic conditions (0
Publikováno v:
Food Research International. 44:2524-2533
Beer was inoculated with Saccharomyces cerevisiae , Lactobacillus plantarum, Bacillus subtilis , and Salmonella Choleraesuis prior to pulsed electric fields (PEF) treatment at different levels of inlet temperature (≤ 4 °C pre-cooled and ≤ 14.7