Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"M. Włodarczyk-Stasiak"'
Publikováno v:
Agronomy Science, Vol 59, Iss 4 (2004)
The method of small angle X-ray scattering (SAXS) was adopted in the studies of the structure of potato starch extrudates with: 1. Soybean protein preparation, 2. Whey proteins concentrate, and 3. Acid casein. The range of SAXS scattering changes cau
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec97e656c0014466be972460fe631a18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Włodarczyk-Stasiak, J. Jamroz
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 93:379-385
Extrudate structure produced from potato starch at various operational parameters was examined using low-temperature adsorption of nitrogen. Adsorption isotherms, capacity of the monolayer, and specific surface area were calculated based on the BET e
Autor:
J. Jamroz, M. Włodarczyk-Stasiak
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 85:580-589
A study was made of the sorption properties of starch–protein extrudates produced at varied process parameters, with the use of water vapour adsorption/desorption. Isotherms of the processes were plotted, and the BET equation was used to determine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.