Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"M. Vimalarani"'
Publikováno v:
International Food Research Journal. 30:173-181
Biscuits prepared using composite flour (CF) blends made from multigrain flour (MGF) and sweet potato flour (SPF) were compared with biscuits prepared using wheat flour (WF; control). Three proportions of MGF:SPF were used to prepare CF biscuits: T1
Publikováno v:
Journal of Krishi Vigyan. 10:303-308
Autor:
P.R. Nisha, M. Vimalarani
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 9:10-16
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:1283-1288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.