Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"M. Vierecklová"'
Publikováno v:
Food / Nahrung. 34:719-725
Phosphorylated acylglycerols and their salts containing nitrogen inhibit the autoxidation of rapeseed, soybean, sunflowerseed, and hydrogenated rapeseed oils, similarly as natural soybean or rapeseed phospho-lipid concentrates (lecithins). The activi
Autor:
W. Janitz, M. Vierecklová, H. Valentová, H. Bulantová, Jan Pokorný, V. Chocholatá, J. Pánek, Jiří Davídek
Publikováno v:
Food / Nahrung. 34:159-169
The reaction of ethyl linoleate with collagen proceeded at 60 degrees C following the first order kinetics but during the hydroperoxide decomposition the rate constant of the first order decomposition was substantially lower than that of the second o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.