Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"M. Valdivia-Garcia"'
Autor:
M. C. Ramaboli, S. Ocvirk, M. Khan Mirzaei, B. L. Eberhart, M. Valdivia-Garcia, A. Metwaly, K. Neuhaus, G. Barker, J. Ru, L. T. Nesengani, D. Mahdi-Joest, A. S. Wilson, S. K. Joni, D. C. Layman, J. Zheng, R. Mandal, Q. Chen, M. R. Perez, S. Fortuin, B. Gaunt, D. Wishart, B. Methé, D. Haller, J. V. Li, L. Deng, R. Swart, S. J. D. O’Keefe
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 15, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Transition from traditional high-fiber to Western diets in urbanizing communities of Sub-Saharan Africa is associated with increased risk of non-communicable diseases (NCD), exemplified by colorectal cancer (CRC) risk. To investigate how urb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/936054ea010e4b5db09b9d272d77b11a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kołtuniuk, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.koltuniuk@umw.edu.pl, Chojdak-Łukasiewicz, Justyna2 (AUTHOR) justyna.chojdak-lukasiewicz@umw.edu.pl
Publikováno v:
Journal of Clinical Medicine. Jan2024, Vol. 13 Issue 1, p182. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
High methionine intake alters gut microbiota and lipid profile and leads to liver steatosis in mice.
Autor:
Zhou, Lingxi, Yan, Zhen, Yang, Songfan, Lu, Gexue, Nie, Yawen, Ren, Yilin, Xue, Yuzheng, Shi, Jin-Song, Xu, Zheng-Hong, Geng, Yan
Publikováno v:
Food & Function; 8/7/2024, Vol. 15 Issue 15, p8053-8069, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.