Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"M. VIZCARRA"'
Autor:
R. Valenzuela B., J. G. Gormáz, L. Masson S., M. Vizcarra, P. Cornejo Z., A. Valenzuela B., G. Tapia O.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 63, Iss 1, Pp 61-69 (2012)
The high dietary intake of n-6 fatty acids in relation to n-3 fatty acids generates health disorders, such as cardiovascular diseases, inflammatory diseases and other chronic diseases. The consumption of fish, which is rich in n-3 fatty acids, is low
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0afeb92185d43c9ad291669a45b7de6
Autor:
Catalina M. Vizcarra, Jane E. Knodell
Publikováno v:
Revista de Historia Económica / Journal of Iberian and Latin American Economic History. :1-31
This paper examines the role that resource endowments played in the performance of two New World coinages. Massachusetts Bay and the Viceroyalty of Peru provide a useful study in contrasts, having markedly different institutions and resource endowmen
Autor:
Catalina M. Vizcarra, Jane Knodell
Publikováno v:
Financial History Review. 28:344-363
This article discusses historical evidence from the Potosi mint and Massachusetts Bay mint that illustrates the importance of the resource endowment (in this case silver) for the provision of small change. We show that the availability of silver was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 6:449-459
This work reports the quality assessment study of beans preserved through batch dehydration introducing tempering cycles and a control without them. The parameters considered were viability, germination, lipoxygenase activity, and digestibility perce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 4:419-430
Two Mexican wheat varieties conditioned to three initial moisture levels (17, 25 and 37% dry basis) were dried with air at 40, 60, 80 and 100°C for 60 min periods in a laboratory scale fluidised bed system. Drying kinetics and activation energy was