Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M. Utrilla-Vázquez"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D.B. Roblero-Pérez, Alba Adriana Vallejo-Cardona, S.J. Calva-Estrada, E. Lugo-Cervantes, M. Utrilla-Vázquez
Publikováno v:
Food Research International. 136:109594
There is a growing interest in the identification of chemometric markers that allow the distinction and authentication of dark-chocolates according to their cocoa geographical origin and/or genotype. However, samples derived from Latin American cocoa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.