Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"M. Toht"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
John A. Renye, Anna C.S. Porto-Fett, John B. Luchansky, M. Toht, L.N. Leggett, Michael H. Tunick, Peggy M. Tomasula, Raymond Kwoczak, John G. Phillips, D.L. Van Hekken
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 97:1281-1295
The effect of high-hydrostatic-pressure processing (HPP) on the survival of a 5-strain rifampicin-resistant cocktail of Listeria monocytogenes in Queso Fresco (QF) was evaluated as a postpackaging intervention. Queso Fresco was made using pasteurized
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.