Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"M. Taketsuka"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 92:5834-5842
The effect of conventional continuous freezer parameters [mix flow (L/h), overrun (%), drawing temperature ( degrees C), cylinder pressure (kPa), and dasher speed (rpm)] on the hardness of ice cream under varying measured temperatures (-5, -10, and -
Autor:
M. Taketsuka, Sadayuki Kokubo, H. Saito, Hiroshi Ochi, K. Iwatsuki, K. Inoue, K. Sakurai, N. Ichihashi
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 91:1722-1732
A systematic analysis was carried out by using response surface methodology to create a quantitative model of the synergistic effects of conditions in a continuous freezer [mix flow rate (L/h), overrun (%), cylinder pressure (kPa), drawing temperatur
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.