Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"M. Takácsová"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 18, Iss 2, Pp 49-51 (2000)
Spices are an important component of both commercial and homemade foods. Many spices have been shown to possess an antioxidant effect. In our study, we tested the activity of different allspice extracts (ethanol, chloroform, diethylether, benzene and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a3a12ee34dd40369d4c6beb53f04e9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Hozová, M. Takácsová
Publikováno v:
Food / Nahrung. 37:345-351
This work presents a literary survey of accessible information on the applications of binary and trinary combinations of preservation methods (thermosterilization and irradiation with other preservation methods) and on their influence on B vitamin gr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 18:49-51
Spices are an important component of both commercial and homemade foods. Many spices have been shown to possess an antioxidant effect. In our study, we tested the activity of different allspice extracts (ethanol, chloroform, diethylether, benzene and
Publikováno v:
Food / Nahrung. 39:241-243
In the available literary sources there are many works concerned with the antioxidative effects of spices involving mainly rosemary, sage, majoran, pepper, peppermint, ginger, etc. [1—6]. To extend the knowledge of the antioxidative effects of spic
Publikováno v:
Die Nahrung. 45(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Die Nahrung. 44(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.