Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"M. Suttajit"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research Journal of Biological Sciences. 5:310-313
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Applied Sciences. 2:184-190
Autor:
D. Puangpronpitag, Patcharee Boonsiri, Premjai Areejitranusorn, Puangrat Yongvanit, M. Suttajit
Publikováno v:
Journal of Food Science. 73:C648-C653
Antidesma thwaitesianum Mull. Arg. or mao is widely used as commercial products of juice and wine in Thailand. As a result, waste products from the mao plant, such as mao seeds (MS) and mao marcs (MM), are plentiful. We aimed to purify and analyze po
Autor:
M. Suttajit
Publikováno v:
Mycotoxins. 2006:86-96
Autor:
S. Azadi, Leon Butterworth, B.J. Meade, Deborah E. Keil, Benjamart Chitsomboon, T. Komutarin, M. Suttajit
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 42:649-658
The seed coat extract of Tamarindus indica, a polyphenolic flavonoid, has been shown to have antioxidant properties. The present studies investigated the inhibitory effect of the seed coat extract of T. indica on nitric oxide production in vitro usin
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 8:749-751
An experiment was conducted to evaluate the effect of tamarind seed coat extract on the average daily weight gain, feed intake and feed conversion rate of broilers. Broilers were divided into 6 groups that received polyphenols from tamarind seed extr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.