Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"M. Stavnsbjerg"'
Autor:
M Amouyal, Murielle Cazaubiel, S Courau, M Stavnsbjerg, B Housez, Pascal Molimard, E Hamelmann, P Marteau, D J Costa, S Leuillet, Jean Bousquet, L K Poulsen
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. 68:602-607
An imbalance between Th1 and Th2 cells is involved in allergic rhinitis (AR) that may be improved by probiotics. To test the efficacy of the probiotic Lactobacillus paracasei subsp. paracasei LP-33, a double-blind, placebo-controlled, randomized tria
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 34:161-166
A programme of studies was conducted to establish the safety of a lipase artificially expressed in Aspergillus oryzae to be used in the detergent industry and as a processing aid in the baking industry. Laboratory animal studies were used to assess g
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 29:781-785
A programme of studies was conducted to establish the safety of alkaline cellulase, an enzyme used as a processing aid in the food industry. Laboratory animal studies were used to assess general, inhalation and reproduction toxicity, eye irritation a
Autor:
R.R. Marshall, P.B. Pedersen, R.K. Hjortkjaer, J.A. Wilson, M. Stavnsbjerg, J. Clements, J. Heath
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 31(12)
Esperase is a proteolytic enzyme preparation that can be used as a processing aid in the food industry. The following studies were performed to establish safety for the consumer: oral toxicity study (13 wk) in the rat; teratogenicity study in the rat
Autor:
C.R. Willoughby, R.K. Hjortkjaer, Roger Ashby, J.M. Tesh, H. Gurtler, J.P. Finn, G. Hudson-Walker, P.B. Pedersen, M. Stavnsbjerg, Heather A West, James Bootman
Publikováno v:
Toxicology Letters. 36:23-35
A glucose isomerase enzyme, obtained from Streptomyces murinus , was produced by a fermentation process and subjected to a series of tests to investigate its safety in use and manufacture. It was not mutagenic (Ames test, using liquid culture) nor di
Autor:
K. P. Hazelden, V. Bille-Hansen, R. J. Greenough, M. McConville, M. Stavnsbjerg, B. F. Jensen, M. Holmstroem, R. K. Hjortkjaer
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 49:146-153
Promozyme®, an amylopectin debranching enzyme produced by Bacillus acidopullulyticus , was studied to evaluate its safety in the food industry. A dietary subchronic toxicity study incorporating fertility and teratogenicity studies was performed in 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.