Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"M. Spreeuwenberg"'
Autor:
Giacomo Scaioli, Willemijn L. A. Schäfer, Wienke G. W. Boerma, Peter M. M. Spreeuwenberg, François G. Schellevis, Peter P. Groenewegen
Publikováno v:
BMC Family Practice, Vol 21, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
Abstract Background The communication of relevant patient information between general practitioners (GPs) and medical specialists is important in order to avoid fragmentation of care thus achieving a higher quality of care and ensuring physicians’
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8117ce451b1e40489808aecd54eb8a4c
Autor:
Marieke van der Gaag, Iris van der Heide, Peter M. M. Spreeuwenberg, Anne E. M. Brabers, Jany J. D. J. M. Rademakers
Publikováno v:
BMC Health Services Research, Vol 17, Iss 1, Pp 1-9 (2017)
Abstract Background In the Netherlands, ethnic minority populations visit their general practitioner (GP) more often than the indigenous population. An explanation for this association is lacking. Recently, health literacy is suggested as a possible
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03c22abdf56f4543a8c85d03ebcbdf5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B Scheenstra, A Bruninx, F Van Daalen, N Stahl, E Latuapon, D Townend, I Bermejo, A Dekker, M Spreeuwenberg, J Maessen, A Van 'T Hof, B Kietselaer
Publikováno v:
European Journal of Preventive Cardiology. 29
Funding Acknowledgements Type of funding sources: Public grant(s) – National budget only. Main funding source(s): Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO) eHealth is a promising tool to support citizens and patients to reduce their ri
Autor:
Rajendra Dobriyal, Peter Murray, Katrina MacAulay, Maria A M Spreeuwenberg, Hanny M. Boers, David J. Mela
Publikováno v:
British Journal of Nutrition. 117:386-394
The incidence of type 2 diabetes mellitus (T2DM) is increasing worldwide, including in developing countries, particularly in South Asia. Intakes of foods generating a high postprandial glucose (PPG) response have been positively associated with T2DM.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Value in Health. 23:S650
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.