Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"M. Soussi El Begrani"'
Publikováno v:
Biosciences Biotechnology Research Asia. 18:71-84
In the following study, we have tested Straw as a biomaterial for removing methylene blue (MB) by adsorption. The characterization of the adsorbent was carried out by scanning electron microscopy coupled with EDX (SEM), infra-red spectroscopy with Fo
Autor:
M.N. Debbagh Boutarbouch, Javier Pérez-Ramírez, C. Salinas Martínez de Lecea, M. Soussi El Begrani, J.M. García Cortés
Publikováno v:
Applied Catalysis B: Environmental. 54:115-123
The conversion of N2O in the presence of NO and CO has been investigated over steam-activated FeZSM-5 in the temperature range of 473–873 K. Individually, both CO and NO have a positive effect on the N2O conversion, leading to a lower operation tem
Autor:
S. Kacim, M. Maoujoud, T. Vandevelde, M Detroye, Eric Silberberg, François Reniers, Claudine Buess-Herman, Paule Kons, M. Soussi el Begrani
Publikováno v:
The Chemistry of Transition Metal Carbides and Nitrides ISBN: 9789401071994
Thin films of carbides and nitrides of Group 6 metals were synthesized by reaction of a metal film with a reactive gas at high temperature and by reactive sputtering. The phases obtained depended on the experimental conditions. High temperatures meta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f722519330b561ebb4304adced616251
https://doi.org/10.1007/978-94-009-1565-7_14
https://doi.org/10.1007/978-94-009-1565-7_14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shim, Jae-Han, Eun, Jong-Bang, Zaky, Ahmed A., Hussein, Ahmed S., Hacimüftüoğlu, Ahmet, Abd El-Aty, A. M.
Publikováno v:
Foods; Mar2023, Vol. 12 Issue 5, p970, 22p
Autor:
Zarębska, Magdalena, Hordyjewicz-Baran, Zofia, Wasilewski, Tomasz, Zajszły-Turko, Ewa, Stanek, Natalia
Publikováno v:
Processes; Apr2022, Vol. 10 Issue 4, pN.PAG-N.PAG, 21p
Publikováno v:
Inorganic Chemistry Frontiers; 3/21/2022, Vol. 9 Issue 6, p1258-1269, 12p
Publikováno v:
International Journal of Environmental Science & Technology (IJEST); Mar2022, Vol. 19 Issue 3, p1705-1716, 12p