Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"M. Sengl"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Ramos, J. Fernández, I. Vera, D. Saez, I. Catalán, A. Balado, M. Mas, P. Pflueger, M. A. Alcacera, A. Valverde, M. Pajas, Enrique Vazquez, A. Motos, D. Muñoz, A. Manjón, E. Vielba, C. Cerruti, M. Sengl, E. Rodríguez, G. Campos, J. Moreno
Publikováno v:
International Conference on Space Optics — ICSO 2018.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Miethke, H. Klostermeyer, E. Coduro, U. Werner, H. Steinhart, U. Engelhardt, K. Herrmann, E. Schwerdtfeger, S. Brauckhoff, B. Tofern, U. Hener, S. Wegner-Hambloch, R. Schrödter, T. Simat, J. Griffig, B. van Wickern, D. von Wachtendonk, B. Pabel, H. Scherz, A. Renger, U. Hagenauer-Hener, S. Meyer, W. Feldheim, W. Reiners, R. Galensa, C. Jahn, S. Hartmann, E. Männlein, M. Manthey, H. Karl, R. Wittmann, T. Täubert, I. Stumm, A. Täufel, J. Oehlenschläger, M. Köhnlein, A. Paschke, W. Hein, D. Ehlermann, F. Schynowski, S. Schlüter, B. Müller, M. Timm, D. Beil, R. Wedekind, H. Schulz, G. Lehmann, H. Zorn, J. Rei, M. Besler, A. Rohrdanz, T. Rathjen, M. Möller, G. von Rymon Lipinski, M. Lederer, J. Karg, M. Sengl, P. Seulen, U. Bauer, P. Majerus, L. Rothenbücher, W. Armbruster, J. Wettach, J. Hild, J. Vogelgesang, U. Wölwer-Rieck, H. van Lishaut, D. Hübner, T. Broschard, B. Carstensen, D. Breithaupt, B. Brüger, M. Kohl-Himmelseher, A. Bartsch, M. Lacorn, R. Schubring, J. Fritsche, H. Otteneder, O. Endres, H. Hahn, H. Rohse, K. Pfaff, B. Gutmacher, A. Stephani, C. Schmidt, U. Krings
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 203:395-498
Autor:
U. Hagenauer-Hener, U. Engelhardt, L. Kroh, H. Schulz, E. Schwerdtfeger, K. Herrmann, D. von Wachtendonk, H. Steinhart, K. Eulitz, M. Möller, U. Hener, M. Besler, T. Simat, B. van Wickern, C. Schulz, W. Feldheim, H. Scherz, null Miethke, M. Manthey, B. Carstensen, N. Dillhage, J. Fritsche, E. Männlein, S. Wegner-Hambloch, B. Pabel, S. Pabel, W. Reiners, B. Heimhuber, T. Knerr, A. Renger, A. Täufel, T. Rathjen, T. Täubert, M. Timm, H. Otteneder, D. Hübner, T. Broschard, W. Hein, H. Zorn, H. van Lishaut, M. Kohl-Himmelseher, J. Reiß, S. Meyer, S. Schlüter, U. Mätzel, B. Brüger, S. Hartmann, C. Hees, P. Majerus, D. Beil, D. Breithaupt, M. Ledereraf, P. Seulen, J. Hild, J. Griffig, R. Wittmann, W. Armbruster, U. Wölwer-Rieck, M. Köhnlein, J. Wettach, M. Sengl, U. Bauer, A. Rohrdanz, F. Schynowski, J. Vogelgesang, U. Werner, A. Paschke, H. Spiegel, A. Bartsch, F. Bohnenstengel, I. Haselein, J. Karg, R. Brockmann, R. Schubring, B. Fretzdorff, Thomas Simat, F. Marx, O. Endres, H. Wischmann, Chr Schulz, R. Wedekind, K. Pfaff, A. Stephani, H. Raddatz, D. Ehlermann, H. Hahn, H. Rohse, U. Krings
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 203:99-202
Autor:
U. Krings, K. Eichner, U. Hagenauer-Hener, H. Schulz, W. Reiners, K. Herrmann, D. Wachtendonk, A. Bogn�r, B. Pabel, H. Rehbein, W. Feldheim, J. Griffig, E. Schwerdtfeger, T. Simat, D. Beil, M. Besler, A. Stephani, A. T�ufel, B. Fretzdorff, C. Schulz, H. Spiegel, S. Wegner-Hambloch, S. Gasser, M. Timm, T. Knerr, B. Heimhuber, U. Engelhardt, K. Meyer, B. Wickern, U. W�lwer-Rieck, E. Krause, B. Tofern, D. Ehlermann, T. Broschard, M. Winter, M. Jager, S. Schl�ter, U. Hener, H. Steinhart, B. Bienzleau, E. M�nnlein, G. Rymon Lipinski, W. Schwack, K. Meylahn, P. Seulen, H. Wischmann, U. Bauer, L. Rothenb�cher, S. Brauckhoff, J. Hild, E. Scherbaum, H. Otteneder, M. M�ller, R. Wittmann, C. Schmidt, M. Sengl, R. Brockmann, M. Manthey, J. Vogelgesang, A. Paschke, G. Plehn, P. Analyst, A. Rohrdanz, H. Karl, J. Oehlenschl�ger, D. H�bner, J. Rei�, I. Haselein, R. Weisshaar, U. Coors, M. Kohl-Himmelseher, R. Schr�dter, R. Food, S. Sch�tz, S. Schmidt, S. Hartmann, C. M�ller, A. Pfalzgraf, I. Lehmann, R. Marten, Chr Schulz, D. Stauff, K. D. Petridis, U. M�tzel, E. L�ck, R. Wedekind, C. Hees, H. Scherz, F. Bohnenstengel, A. Jungbluth, R. Schneider, K. E. v. Milczewski, B. Abraham, A. Langbehn, T. Rathjen
Publikováno v:
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 200:311-414