Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"M. Semeraro"'
Autor:
Milena Siciliano Nascimento, Claudia Talerman, Raquel A. C. Eid, Simone Brandi, Luana L.S. Gentil, Fernanda M. Semeraro, Fabiano B. Targa
Publikováno v:
Canadian Journal of Respiratory Therapy, Vol 59 (2023)
# Objective To evaluate the ability of the Perme Score to detect changes in the level of mobility of patients with COVID-19 outside the intensive care unit. # Method A retrospective cohort study was conducted in inpatient units of a private hospit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4667d89cb1144073a86f982fe6f9c5da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 8, Pp 65-69 (2013)
The RASFF provides a useful database on food and hazard types and countries of origin. We focused on all of the weekly overviews during the year 2008 containing tables with data of seafood alert and information notifications and border rejections. Da
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a328607dd3c43e6a2ebafc5e71e2237
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 45-49 (2011)
Thanks to its properties, methylmercury is the most bioavailable form of mercury compounds. In fact, it causes the most toxic effects on the immune, cardiovascular, renal and central nervous systems, in particular the fetal brain. Seafood consumption
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/408348d42a2d4e95820474948775813e
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 15-19 (2011)
Official controls of fishery products include visual inspection to detect visible parasites. This work is intended to be a report of the parasitic controls in anchovies (Engraulis enchrasicolus) sampled in the fish market in San Benedetto del Tronto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6bf3a0c37444f70849c787c710c928b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.