Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"M. Seignour"'
Publikováno v:
Equine Veterinary Education
Equine Veterinary Education, Wiley, 2020, pp.1-8. ⟨10.1111/eve.13403⟩
Equine Veterinary Education, Wiley, 2020, pp.1-8. ⟨10.1111/eve.13403⟩
International audience; Ultrasonographic examination is an essential diagnostic tool that complements radiographic examination in the diagnostic work-up of injury to the tuber calcanei area. Using a plantar approach, the superficial digital flexor te
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f543e719fc04b931487754c253ad7ceb
https://hal.inrae.fr/hal-03252966
https://hal.inrae.fr/hal-03252966
Publikováno v:
Equine Veterinary Education. 24:19-29
Summary The purpose of this paper is to present a comprehensive ultrasonographic technique to image the palmar/plantar aspect of the fetlock in the horse, from the manica flexoria (MF) down to the base of the proximal sesamoid bones (PSBs) and to des
Publikováno v:
Equine Veterinary Education. 23:369-376
Summary Foot pain is the most common cause of lameness in horses. In sport horses, podotrochlear syndrome (‘navicular syndrome’) is reported to be the most frequent condition affecting the front foot. Ultrasonography has the potential to detect d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
William H. Sperber, Michael P. Doyle
The increased emphasis on food safety during the past two decades has decreased the emphasis on the loss of food through spoilage, particularly in developed co- tries where food is more abundant. In these countries spoilage is a commercial issue that
Pulsed electric field (PEF) food processing is a novel, non-thermal preservation method that has the potential to produce foods with excellent sensory and nutritional quality and shelf-life. This important book reviews the current status of the techn