Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M. Schleibinger"'
Autor:
A. Broeker, S. G. Wicha, C. Dorn, A. Kratzer, M. Schleibinger, F. Kees, A. Heininger, M. G. Kees, H. Häberle
Publikováno v:
Critical Care, Vol 22, Iss 1, Pp 1-7 (2018)
Abstract Background Tigecycline is a vital antibiotic treatment option for infections caused by multiresistant bacteria in the intensive care unit (ICU). Acute kidney injury (AKI) is a common complication in the ICU requiring continuous renal replace
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90db3dc321b04dcf913af22897381a27
Autor:
A. Broeker, S. Wicha, C. Dorn, A. Kratzer, M. Schleibinger, F. Kees, A. Heininger, M. Kees, H. Häberle
Figure S1. Unbound fraction of tigecycline in the plasma of 11 patients undergoing CRRT. Solid line = CVVHD, dashed line = CVVHDF. (DOCX 59 kb)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8774f98c6238886a2b320926207c756c
Publikováno v:
Advance Journal of Food Science and Technology. 5:1281-1284
The purpose of this study was to investigate the influence of different fibers on firmness and water loss of the crumb of brown bread. The tested fibers were sugar beet fiber, cellulose and inulin. The tests were applied during a storage period of th
Autor:
M. SchleiBinger, J.J. Schmitt
Publikováno v:
Advance Journal of Food Science and Technology. 6:1033-1035
The aim of this study was to investigate the water binding strength of different polysaccharides (agar- agar, alginate, sodium alginate, carrageenan, cellulose, sodium carboxymethylcellulose, cold swelling starch, guar gum, locust bean gum, pectin, p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.