Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"M. Sarshar"'
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 5, Iss 1, Pp 35-43 (2015)
Bioethanol production from agricultural residues is one of the promising methods. Pretreatment is the most important step in this type of bioethanol production. In this study, the saccharification percentage of sugarcane bagasse was investigated afte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b38c87855054619bcbd7cf8abfc16e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. M. Sarshar
Publikováno v:
Proc. Indon Petrol. Assoc., 29th Ann. Conv..
Publikováno v:
Drying Technology. 30:1906-1917
The ingredients in pomegranate juice are invert sugars, citric acid, and a small amount of malic acid, all of which have low glass transition temperatures. Due to this characteristic, the particles stick to the dryer wall upon their collision with it
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Houman M. Sarshar
Living continuously in Iran for over 2700 years, Jews have played an integral role in the history of the country. Frequently understood as a passive minority group, and often marginalized by the Zoroastrian and succeeding Muslim hegemony, the Jews of
Autor:
M. Sarshar
Publikováno v:
Journal of Facilities Management. 4:271-285
PurposeThe purpose of this paper is to describe a case study of SPICE FM implementation in the Facilities Directorate of a major UK hospital. SPICE FM is a process improvement framework for FM organisations, which was developed through university res