Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"M. Sanny"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 3 (2023)
Red palm olein (RPOL) is naturally rich in antioxidants, yet changes in its antioxidant capacity during storage were uncertain, which limited the application of RPOL in fat-based food products. Therefore, this study incorporated shortenings composed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fba73e74ee74a708d58ef5e7f49373b
Autor:
M.A. Naziruddin, M. Jawaid, Rob Elais, M. Sanny, Hassan Fouad, N.L. Yusof, N.A. Abdul-Mutalib
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 35, Iss 5, Pp 102700- (2023)
Objectives: The objective of this study was first to perform the supercritical fluid extraction (SFE) and encapsulationof torch ginger (Etlingera elatior) inflorescences into a functional powder. Second objective was to evaluate the powder’s charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/592322dd5f8c4118bc28746cbd03d881
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 18, Iss 4, Pp 396-400 (2019)
This study attempted to determine the effects of thawing conditions and corresponding frying temperature profiles on the formation of acrylamide in French fries. Frozen par-fried potato strips were thawed under three different conditions, at room tem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6e03f1e131544a98e4797c0d4c39904
Publikováno v:
Food Research. 6:172-181
Red palm olein (RPOL) is a premium palm-based product which is underutilized in the local market due to the lack of consumers’ awareness of its nutritional benefits. It was blended with palm oil (PO) and palm stearin (PS) at different ratios 0:50:5
Publikováno v:
Food Control. 148:109612
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.A. Naziruddin, L.K. Kian, M. Jawaid, N. Aziman, N.L. Yusof, N.A. Abdul-Mutalib, M. Sanny, Hassan Fouad, O.A. Tverezovskaya
Publikováno v:
The Journal of Supercritical Fluids. 184:105571