Zobrazeno 1 - 10
of 458
pro vyhledávání: '"M. Salehifar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 102:107-115
Limitations and disadvantages of artificial sweeteners in the food and beverage products act as an incentive for paying attention to the extraction and purification of natural sweeteners. Aqueous two-phase systems (ATPSs) are believed to be a desirab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Thermal Engineering. 103:291-304
The present study aims at numerically investigating the performance of the Hot Gas Injection Thrust Vector Control (HGITVC) system within the divergent part of a supersonic nozzle. For this purpose, the following measures were taken: considering the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guo Z; Faculty of Medicine, Macau University of Science and Technology, Taipa, Macao, China., Feng X; College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing, China., He G; Institute of Quality Standard and Testing Technology for Agro-Products, Sichuan Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, China., Yang H; Faculty of Medicine, Macau University of Science and Technology, Taipa, Macao, China., Zhong T; Faculty of Medicine, Macau University of Science and Technology, Taipa, Macao, China., Xiao Y; Faculty of Medicine, Macau University of Science and Technology, Taipa, Macao, China., Yu X; Faculty of Medicine, Macau University of Science and Technology, Taipa, Macao, China.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 Sep; Vol. 23 (5), pp. e13409.