Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"M. Sánchez-Rubio"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
PURPOSE As cancer surgery restarts after the first COVID-19 wave, health care providers urgently require data to determine where elective surgery is best performed. This study aimed to determine whether COVID-19–free surgical pathways were associat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::95a226e00e475e3e17a1e5e6c5b859b0
http://hdl.handle.net/11585/804886
http://hdl.handle.net/11585/804886
Autor:
Amaury Taboada-Rodríguez, M. Sánchez-Rubio, M. I. Andreo-López, Fulgencio Marín-Iniesta, I. Guillén-López, J. de D. Hernández-Cánovas, P. Vizcaíno-Milla
Publikováno v:
J Food Sci Technol
In this paper, a study was carried out to test the inhibitory effect of a natural food compound (NFC), based on flavonoids (naringenin, hesperetin, tangeritin, luteolin, apigenin and kaempferol) from citrus and dill, in ranch sauce. A strain of C. me
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2e92845b28157cb97a3e2bb837065f99
https://europepmc.org/articles/PMC7270452/
https://europepmc.org/articles/PMC7270452/
Autor:
M. Sánchez-Rubio, Dorotea López-Molina, Rita Cava-Roda, Fulgencio Marín-Iniesta, Amaury Taboada-Rodríguez
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 55:4623-4633
The survival of Sacharomyces cerevisiae in Trypticase Soy Broth and natural orange juice processed by combined use of thermo-ultrasound and cinnamon leaf essential oil has been evaluated and modelled. Minimal inhibitory concentration of cinnamon leaf
Autor:
M. Sánchez-Rubio, M. Abouelnaga, Mohamed E. A. Alnakip, Fulgencio Marín-Iniesta, Amaury Taboada-Rodríguez
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :267-274
E. coli O157:H7 is one of the leading causes for food-borne illness, thus its control in food is a fundamental goal. The current study comparatively validated the efficacy of themosonication (TS) in controlling such pathogen in fruit juices and fruit
Autor:
M. Sánchez-Rubio, Amaury Taboada-Rodríguez, Mohamed E. A. Alnakip, Fulgencio Marín-Iniesta, M. Abouelnaga
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :1085-1092
Autor:
Fulgencio Marín-Iniesta, M. Sánchez-Rubio, Kamal Guerrouj, Amaury Taboada-Rodríguez, Antonio López-Gómez
Publikováno v:
Journal of Food Science. 82:2128-2133
In order to preserve a commercial dealcoholized red wine (DRW), a study with 4 preservatives and binary mixtures of them were performed against 2 native spoilage yeasts: Rhodotorula mucilaginosa and Saccharomyces cerevisiae. Minimal inhibitory concen
Autor:
Rita Cava-Roda, M. Sánchez-Rubio, Amaury Taboada-Rodríguez, Fulgencio Marín-Iniesta, Antonio López-Gómez
Publikováno v:
LWT. 73:140-146
The inactivation of Saccharomyces cerevisiae in natural orange and pomegranate juices untreated (control) and treated with mild temperature (50 °C), cinnamon leaf essential oil, thermo-ultrasound (24 KHz; 33.31 W mL−1; 30 min; 50 °C), alone or in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.