Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M. SÄRKKÄ-TIRKKONEN"'
Publikováno v:
Agricultural and Food Science, Vol 10, Iss 1 (2008)
When the salt content of food is reduced a lack of flavor is anticipated to be the greatest problem related to consumer acceptance. The aim of this study was to examine how much the salt content of cooked ham can be reduced without a significant effe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8939125457a4833980a633b7f5f2e68
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. 14:263-270
This study's objective was to study how much the salt (NaCl) content of cooked sausage can be reduced without violating the perceived taste pleasantness. The 34 assessors evaluated seven cooked sausages made with added salt concentrations of 1.05; 1.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.