Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"M. Romera-Fernández"'
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 240:897-908
The viability of using the Fourier transform mid-infrared spectroscopy matched with partial least squares regression (PLS-R) for the determination of 12 anthocyanins (five non-acylated, three acetylated, three p-coumaroylated and one caffeoylated 3-O
Autor:
Luis A. Berrueta, Blanca Gallo, María Belén Sánchez-Ilárduya, Francisca Vicente, M. Romera-Fernández, Beatriz Abad-García, Sergio Garmón-Lobato
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta. 771:56-64
A chemometric method for the treatment of ion mobility coupled to mass spectrometry (IMS/MS) data is proposed as a complementary tool for obtaining experimental evidence for the study of MS fragmentations, which can provide a direct and automatable m
Autor:
Sergio Garmón-Lobato, Luis A. Berrueta, Francisca Vicente, Blanca Gallo, M. Romera-Fernández, J.M. Moreda
Publikováno v:
Talanta. 88:303-310
The feasibility of using Fourier Transform Mid-Infrared Spectroscopy (FT-MIR) combined with Partial Least Squares Regression (PLS-R) for the determination of 12 anthocyanins (3-O-glucosides of delphinidin, cyanidin, petunidin, peonidin and malvidin,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.