Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"M. Rivieccio"'
Autor:
M. Chetta, M. Tarsitano, M. Rivieccio, M. Oro, A.L. Cammarota, M. De Marco, L. Marzullo, A. Rosati, N. Bukvic
Publikováno v:
Computational and Structural Biotechnology Journal, Vol 23, Iss , Pp 2615-2622 (2024)
Despite the inevitable shift in medical practice towards a deeper understanding of disease etiology and progression through multigenic analysis, the profound historical impact of Mendelian diseases cannot be overlooked. These diseases, such as cystic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c83dae1913b140e2ae48f77c984344ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.M. Palumbo, A. M. Rivieccio, Filomena Nazzaro, G. Lasorella, Gennaro Clemente, Ferrara La, Angela A. Rivellese, Rosalba Giacco, Marcello Mancini
Publikováno v:
NMCD. Nutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases (Online) 13(6) (2003): 377–383.
info:cnr-pdr/source/autori:Clemente G, Mancini M, Nazzaro F, Lasorella G, Rivieccio A, Palumbo AM, Rivellese AA, Ferrara L, Giacco R./titolo:Effects of different dairy products on postprandial lipemia/doi:/rivista:NMCD. Nutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases (Online)/anno:2003/pagina_da:377/pagina_a:383/intervallo_pagine:377–383/volume:13(6)
info:cnr-pdr/source/autori:Clemente G, Mancini M, Nazzaro F, Lasorella G, Rivieccio A, Palumbo AM, Rivellese AA, Ferrara L, Giacco R./titolo:Effects of different dairy products on postprandial lipemia/doi:/rivista:NMCD. Nutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases (Online)/anno:2003/pagina_da:377/pagina_a:383/intervallo_pagine:377–383/volume:13(6)
BACKGROUND AND AIM: To evaluate the effects on postprandial lipemia (PPL), of three fat rich meals, with similar composition but different physical structure (liquid, semisolid and solid). METHODS AND RESULTS: Eight type 2 diabetic patients of both g
Autor:
Rosalba Giacco, G. Lasorella, L Busiello, Gabriele Riccardi, A.A. Rivellese, A. M. Rivieccio, Gennaro Clemente
Publikováno v:
International journal of obesity 28 (2004): 342–348. doi:10.1038/sj.ijo.0802589
info:cnr-pdr/source/autori:Giacco R.; Clemente G.; Busiello L.; Lasorella G.; Rivieccio A.M.; Rivellese A.A.; Riccardi G./titolo:Insulin sensitivity is increased and fat oxidation after a high fat meal is reduced in normal weight healthy men with strong familial predisposition to overweight./doi:10.1038%2Fsj.ijo.0802589/rivista:International journal of obesity/anno:2004/pagina_da:342/pagina_a:348/intervallo_pagine:342–348/volume:28
info:cnr-pdr/source/autori:Giacco R.; Clemente G.; Busiello L.; Lasorella G.; Rivieccio A.M.; Rivellese A.A.; Riccardi G./titolo:Insulin sensitivity is increased and fat oxidation after a high fat meal is reduced in normal weight healthy men with strong familial predisposition to overweight./doi:10.1038%2Fsj.ijo.0802589/rivista:International journal of obesity/anno:2004/pagina_da:342/pagina_a:348/intervallo_pagine:342–348/volume:28
OBJECTIVE: To evaluate whether postprandial abnormalities of energy expenditure and/or lipid oxidation are present in healthy, normal-weight subjects with a strong family history of obesity and thus at high risk to become obese. DESIGN: Case-control