Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"M. Riu Aumatell"'
Publikováno v:
Managing Wine Quality ISBN: 9780081020654
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::27619f1eebf93c05a82df0ad84db4db4
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-102065-4.00005-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-102065-4.00005-5
Autor:
J.L. Aleixandre-Tudo, Hervé Alexandre, F.F. Bauer, Andrea Bellincontro, Andreea Botezatu, A.J. Bowen, S. Buxaderas, Lorenza Conterno, Andrea Curioni, Philippe Darriet, B. Divol, M. du Toit, W.J. du Toit, D. Dubourdieu, Antonio César Silva Ferreira, J. Goode, Thomas Henick-Kling, R. Jung, Belinda Kemp, Paul A. Kilmartin, A.W. Linsenmeier, Rose-Marie Llaubères, Aline Lonvaud-Funel, E. López-Tamames, Matteo Marangon, Richard Marchal, P. Marullo, Fabio Mencarelli, Cristina Micheloni, A. Monforte, M.V. Moreno-Arribas, Gary Pickering, D. Rauhut, Doris Rauhut, Alain Razungles, A.G. Reynolds, M. Riu-Aumatell, V. Schaefer, María P. Serratosa, A.Y. Smit, Gordon Specht, W.R. Sponholz, Panagiotis Stamatopoulos, Elizabeth Waters, D. Wollan, Luis Zea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::90375aff45ba2d09106e190ede54c1c4
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-102065-4.09992-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-102065-4.09992-2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.R. Piggott, W.L.P. Bredie, P. Møller, E. Chambers, D. McGrew, M.G. O’Sullivan, E. Monteleone, B. Plutowska, W. Wardencki, D.K. Parker, A.C. Silva Ferreira, A.G.J. Tredoux, S. Furukawa, R.S. Jackson, I. Zabetakis, L. Lurton, G. Ferrari, G. Snakkers, M. Riu Aumatell, L. Louw, M.G. Lambrechts, C. Da Porto, Y. Xu, K. Ji, C. Bordeu, E. Agosín, G. Casaubon, J.B. Faria, S. Villanueva-Rodriguez, H. Escalona-Buendia, F.R. Jack, L. Ettinger Lieberman, D.I. Moskowitz, H.R. Moskowitz, H.J.H. MacFie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::743c5f4fa5006026d2a6d55f309ab8a2
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
Autor:
M. Riu Aumatell
Gin is a colourless distilled beverage widely consumed around the world, produced by a number of different methods, but always with juniper as the predominant taste. The volatile content of gin is made up of terpenoid compounds, mainly from juniper b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b2e05d4dd8edf332702ce5af36591769
https://doi.org/10.1533/9780857095176.3.267
https://doi.org/10.1533/9780857095176.3.267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.