Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"M. Rakszegi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Identification of a major QTL and associated marker for high arabinoxylan fibre in white wheat flour
Autor:
Simon Griffiths, Ondrej Kosik, Rowan A. C. Mitchell, Simon Orford, Peter R. Shewry, Ana K. Machado Wood, Mehmet Ülker, M. Rakszegi, Till K. Pellny, Alison Lovegrove, K. T.-B. Tremmel-Bede, J. Freeman, Luzie U. Wingen, Amy Plummer, Amanda J. Burridge, Zoltán Bedo, Diana Passmore, M.-R. Petterant, M. Leverington Waite, Gilles Charmet
Dietary fibre (DF) has multiple health benefits, and wheat products are major sources of DF for human health. However, DF is depleted in white flour, which is most widely consumed, compared to wholegrain. The major type of DF in white wheat flour is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c8ead3fb30c7e62ed40455b45f38362a
https://doi.org/10.1101/705343
https://doi.org/10.1101/705343
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Till K. Pellny, Peter R. Shewry, Mehmet Ülker, Vasil Pirgozliev, M. Rakszegi, Zoltán Bedo, Stephen Paul Rose, A. M. Amerah, Alison Lovegrove, M. Wickramasinghe
Publikováno v:
Poultry Science
Different F5 recombinant inbred lines from the cross Yumai 34 × Ukrainka were grown in replicated trials on a single site in one harvest year at Rothamsted Research. A total of 10 samples from those lines were harvested and used in a broiler experim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7ec17130c5e23884df1a627528bc8215
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/b2781f56-cfb5-47bc-a3ed-95e5c8fe86bd/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/b2781f56-cfb5-47bc-a3ed-95e5c8fe86bd/oai