Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"M. Prudel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food / Nahrung. 24:525-528
Analytical evaluation of the artificial sweetener USAL (α-L-aspartyl-L-phenylalanine methylester hydrochloride) was carried out using a modified technique of amino acid analysis. The determination was performed using a functionally simplified semiau
Publikováno v:
Journal of Food Science. 51:1393-1397
A scheme of aspartame hydrochloride (Usal) decomposition in relation to the pH and temperature which takes into account the possibility of phenylalanyl-aspartic acid dipeptide formation is suggested and experimentally confirmed. Aspartyl-phenylalanin
Publikováno v:
Kvasny Prumysl. 31:129-132
Autor:
M Prudel, E Davídková
Publikováno v:
Die Nahrung. 29(4)
A HPLC method for the determination of Usal (Aspartame hydrochloride, L-aspartyl-L-phenylalanine methyl ester hydrochloride) and its decomposition products was elaborated. Aspartic acid, phenylalanine, phenylalanine methyl ester, aspartyl-phenylalani
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.