Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"M. Poulicek"'
Publikováno v:
Journal of Molluscan Studies. 63:9-17
A new method for measuring the pumping activity of infaunal bivalves is described. The method is based on the simultaneous recording of three temperatures: (1) the temperature of the sea water above the bivalve, (2) the temperature of the sediment an
Publikováno v:
Chitin in Nature and Technology ISBN: 9781461292777
In the oceanic sphere, complete systems (producers, consumers and decomposers) exist almost exclusively in the epipelagic zone. It has been proposed for some time that food-chains on the deep-sea floor are sustained by the “organic snow” coming f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::751fe87aca317610009abfdc0228725e
https://doi.org/10.1007/978-1-4613-2167-5_62
https://doi.org/10.1007/978-1-4613-2167-5_62
Autor:
M. Poulicek
Publikováno v:
Journal of Molluscan Studies.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.