Zobrazeno 1 - 10
of 502
pro vyhledávání: '"M. Pintér"'
Autor:
T. Ajtai, N. Utry, M. Pintér, G. Kiss-Albert, R. Puskás, Cs. Tápai, G. Kecskeméti, T. Smausz, B. Hopp, Z. Bozóki, Z. Kónya, G. Szabó
Publikováno v:
Atmospheric Measurement Techniques, Vol 8, Iss 3, Pp 1207-1215 (2015)
In this work various microphysical properties including mass concentration, size distribution and morphology of aerosol particles generated by laser ablation of a high purity graphite sample were investigated in detail. Supplementary chemical analysi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a9531b0cfd14ff390371f185629c53f
Publikováno v:
Atmospheric Measurement Techniques, Vol 8, Iss 1, Pp 401-410 (2015)
Mass-specific optical absorption coefficients (MACs) and the imaginary part (κ) of the refractive indices of various mineral dust components including silicate clays (illite, kaolin and bentonite), oxides (quartz, hematite and rutile), and carbonate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f91bccf08994f48ad9b93d788337e4d
Autor:
M. Pintér, Tibor
Publikováno v:
Studia Universitatis Babeș - Bolyai Theologia Reformata Transylvanica / Studia Universitatis Babes-Bolyai - Theologia Reformata Transylvanica. 67(2):57-83
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1088435
Autor:
Márkus, Éva, M. Pintér, Tibor
Publikováno v:
Fórum Társadalomtudományi Szemle / Forum Social Science Review. XXI(2):93-102
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=775637
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 51:613-624
A plethora of research and empiric observation supported the claim that–among other symptoms–diseases often affect the ability to smell and the sense of taste, possibly affecting the taste- and food preferences as well.The aim of the present stud
Autor:
Tibor M. Pintér, Katalin P. Márkus
Publikováno v:
Hungarian Studies Yearbook. 4:183-196
Bible concordances lead Bible readers with rendering words and phrases of the Holy Bible in alphabetical listings and show where the terms occur throughout all books of Scripture. With cross-references for verses, concordances make it easy to underst
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 51:326-340
Several misconceptions exist about foods and nutrition. Many believe, that the human body can “acidify”, thus, an “alkaline diet” should be followed. The acid-base balance is a characteristic of a normally functioning human body. Throughout o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.