Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"M. Piechaczek"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fuel. 215:239-248
Solid fuels boilers with low emission and modern construction, which are used for residential heating, require coal fuel with low sinterability (RI
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Piechaczek, Andrzej Mianowski
Publikováno v:
Fuel. 196:59-68
The aim of the study was, to use the coke images to estimate the fractal dimensions. The experiment was carried out for qualitatively diverse samples of metallurgical coke and semicokes. The basic action is to transform the colorful microscopic image
Autor:
M. Piechaczek, Ł. Smędowski
Publikováno v:
International Journal of Coal Geology. 168:119-130
Changes of coals properties due to weathering and its impact on the properties of derived cokes were investigated. Four coking coals collected from Polish coal mines were stored for one year in order to simulate weathering conditions. Samples of fres
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Coal Geology. 139:40-48
Carbon deposits that grow on coke oven ceramic brickwork are formed by cracking reactions of volatile products. Their structure depends on the type of volatile matters, the side of the oven where the sedimentation occurs, the free space temperature d