Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"M. Peñalba"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 86:11-17
Soy protein isolate (SPI) and hydrolyzed keratin (HK) were employed to develop compression molded films. In contrast to other studies, in which toxic chemicals or expensive methods are usually employed to hydrolyze feather keratin, in this research a
Autor:
Pedro Guerrero, Huynh Nguyen Duy Bao, Koro de la Caba, Iraitz Zugasti, M. Peñalba, Alaitz Etxabide, Trung Trang Si
Publikováno v:
Polymers, Vol 12, Iss 3, p 570 (2020)
Academica-e. Repositorio Institucional de la Universidad Pública de Navarra
instname
Polymers
Volume 12
Issue 3
Academica-e: Repositorio Institucional de la Universidad Pública de Navarra
Universidad Pública de Navarra
Addi. Archivo Digital para la Docencia y la Investigación
Academica-e. Repositorio Institucional de la Universidad Pública de Navarra
instname
Polymers
Volume 12
Issue 3
Academica-e: Repositorio Institucional de la Universidad Pública de Navarra
Universidad Pública de Navarra
Addi. Archivo Digital para la Docencia y la Investigación
Gelatin was extracted from fish scales in this work, in an attempt to valorise abundant and available fishery by-products as an approach towards a more circular economy. With this strategy in mind, fish scale gelatin was used to prepare active films.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.