Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"M. Pérez-Won"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 5, Pp 472-481 (2013)
Lipid damage evolution was analyzed in chilled Chilean jack mackerel (Trachurus murphyi) previously treated with high hydrostatic pressure (HHP) technology. Different pressure levels and pressure holding times were tested. In addition, fish correspon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ce0f2e574764232b2566f5b298fdb71
Autor:
A. Rodríguez, I. Ortea, M. Trigo, Y. Sierra, J. M. Gallardo, G. Tabilo-Munizaga, M. Pérez-Won, S. P. Aubourg
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S20-S22 (2009)
Coho salmon (Oncorhynchus kisutch) has recently attracted a great interest as a farmed product. This research focuses on its commercialisation as a chilled product. Thus, the effect of a previous hydrostatic high pressure (HHP) treatment on chemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d07876096134be6b1fa2463df916fcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.