Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M. Osualdini"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4 (2009)
The aim of the study was to investigate the microbiological properties of Pitina, a typical fermented meat product, to evaluate its attributes and safety.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7474258c1e104adfb4f924feef62bd58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.