Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"M. Osualdini"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4 (2009)
The aim of the study was to investigate the microbiological properties of Pitina, a typical fermented meat product, to evaluate its attributes and safety.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7474258c1e104adfb4f924feef62bd58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Holubchyk, D.1 khronosuranovich@gmail.com, Khablenko, A.1 khablenkoad@gmail.com, Dugan, O.2 duganaleksej2@gmail.com, Danylenko, S.3 svet1973@gmail.com, Korzhenivska, A.4 alin4yk557@ukr.net
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2024, Vol. 18 Issue 1, p15-38. 24p.
Autor:
Comi, Giuseppe, Colautti, Andrea, Bernardi, Cristian Edoardo Maria, Stella, Simone, Orecchia, Elisabetta, Coppola, Francesca, Iacumin, Lucilla
Publikováno v:
Microorganisms; Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p1175, 16p
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pellegrini, Michela, Barbieri, Federica, Montanari, Chiara, Iacumin, Lucilla, Bernardi, Cristian, Gardini, Fausto, Comi, Giuseppe
Publikováno v:
Microorganisms; Aug2023, Vol. 11 Issue 8, p1942, 15p
Autor:
Pellegrini, Michela, Iacumin, Lucilla, Pleadin, Jelka, Krešić, Greta, Orecchia, Elisabetta, Colautti, Andrea, Vulić, Ana, Kudumija, Nina, Bernardi, Cristian, Comi, Giuseppe
Publikováno v:
Foods; Jul2023, Vol. 12 Issue 14, p2685, 20p
Publikováno v:
Mycosystema; May2023, Vol. 42 Issue 5, p1077-1086, 10p
Autor:
Paramithiotis, Spiros
Publikováno v:
Pathogens; Jan2023, Vol. 12 Issue 1, p104, 24p