Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"M. Olalla Herrera"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Villalon Mir, M. Navarro Alarcón, M. Olalla Herrera, M. C. López Martínez, R. Gimenez Martinez, C. Cabrera Vique, H. López García de la Serrana
Publikováno v:
Journal of Wine Research. 12:175-182
Vanillin, syringaldehyde and gallic acid are phenolic compounds which can be detected in spirits which have undergone a process of ageing in oak casks. A study has been carried out on the influence that the use of oak chips has on the aldehyde and ar
Autor:
H. Lopez Ga De La Serrana, R. Gimenez Martinez, M. Olalla Herrera, M. C. López Martínez, M. Ytllalon Mir
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography. 16:4079-4094
A technique for the simultaneous determination of vanillin and syringaldehyde using HPLC was developed and applied to the analysis of commercial brandies, aged either along the traditional static system or along the soleras system, in an attempt to e
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography. 16:3101-3112
High performance liquid chromatography was used to analyze the principal organic acids present in wine (tartaric, malic and lactic acids) after purification of samples with Sep-Pak C18 cartridges (Waters). The method was applied to 40 samples of home
Autor:
J. Quesada Granados, M.ª J. Oliveras López, J. J. Merelo Guervos, R. M. Blanca Herrera, M. Olalla Herrera, J. Gonzalez Penalver, M. C. López Martínez
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 50(6)
Artificial aging techniques were applied to samples of rum. These samples were then compared, by artificial neural nets, with traditionally aged rums. Analysis was based on the phenolic and furanic composition of each sample. There were found to be f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.