Zobrazeno 1 - 10
of 339
pro vyhledávání: '"M. Oest"'
Autor:
Giselle K.P. Guron, Arland T. Hotchkiss, Jr., John A. Renye, Jr., Adam M. Oest, Michael J. McAnulty
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 5, Iss 6, Pp 522-527 (2024)
β-Galactosidase is currently applied in foods for reduction of lactose but can also be used for its transgalactosylation activity to synthesize galacto-oligosaccharides (GOS) as prebiotics. The ability of GRAS-status Lactobacillus delbrueckii strain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/feeaa671521045048242c2100b16f760
Autor:
John A. Renye, George A. Somkuti, Phoebe X. Qi, Dennis H. Steinberg, Michael J. McAnulty, Amanda L. Miller, Giselle K. P. Guron, Adam M. Oest
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Streptococcus thermophilus strain B59671 naturally produces thermophilin 110, a broad-spectrum bacteriocin encoded within the bacteriocin-like peptide (blp) gene cluster, and thermophilin 13 from a separate chromosomal locus. Analysis of the blp gene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/264f203beadd4995b301518d57c30682
Autor:
Hauck, F.
Publikováno v:
Österreichische Botanische Zeitschrift, 1877 Apr 01. 27(4), 117-118.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23648602
Autor:
Giselle K.P. Guron, Phoebe X. Qi, Michael J. McAnulty, John A. Renye, Jr., Amanda L. Miller, Adam M. Oest, Edward D. Wickham, Andrew Harron
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 7, Pp 4502-4515 (2023)
ABSTRACT: Consumers' growing interest in fermented dairy foods necessitates research on a wide array of lactic acid bacterial strains to be explored and used. This study aimed to investigate the differences in the proteolytic capacity of Lactobacillu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f0b37e8001243cd8386048d13ccd7db
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2024)
Bacteriocin production in Streptococcus thermophilus is regulated by cell density-dependent signaling molecules, including BlpC, which regulates transcription from within the bacteriocin-like peptide (blp) gene cluster. In some strains, such as S. th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf74e70687b84ba1825b282dd605d49d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 77
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.