Zobrazeno 1 - 10
of 324
pro vyhledávání: '"M. Noventa"'
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 373-375 (2011)
Dry cured ham is the most valuable product of the pig industry in Italy and quality of fat covering in fresh hams affects qualitative properties of the final product (Mordenti et al., 1992). High content of unsaturated fatty acids is a predisposing f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b75ee160e99843b8b1d7bdc433d9776b
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 79-81 (2010)
Pig breeding in Italy aims to obtain heavy pigs for production of typical cured end products. Detailed guidelines related to animals, weight, age, feeding regime, carcass and fresh ham traits impose constraints on this type of production.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b64aea2abce44727947d7059ea2721db
Autor:
G. Spagnol, M. Noventa, G. Bonaldo, M. Marchetti, A. Vitagliano, A. S. Laganà, F. Cavallin, M. Scioscia, C. Saccardi, R. Tozzi
Publikováno v:
Ultrasound in Obstetrics & Gynecology. 60:604-611
To evaluate and compare the diagnostic test accuracy (DTA) of three-dimensional transvaginal ultrasound (3D-TVS) and magnetic resonance imaging (MRI) for deep myometrial infiltration (DMI) and cervical invasion for preoperative staging and surgery pl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Noventa
Publikováno v:
Bulletin of Latin American Research. 42:311-312
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.