Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"M. Nor Afizah"'
Autor:
M R Ismail Fitry, S Radhiah, Nor-Khaizura M.A.R., M. Nor Afizah, Z.A. Nur Hanani, S. Aimi Azira, W. I. Wan Zunairah
Publikováno v:
Food Research. 5:55-62
Bananas are fruits that quickly turn brown after being peeled or cooked. The browning reaction reduces the quality of the appearance and shelf life of banana jam. Therefore, this study was aimed to evaluate the effect of chemical blanching and anti-b
Publikováno v:
Journal of Packaging Technology and Research. 5:1-10
In this study, mangosteen pericarp extract (MPE) was incorporated into an active bilayer film consisting of polyethylene (PE) and soy protein isolate (SPI). The antioxidant efficacy of MPE in decelerating lipid oxidation in palm oil was investigated
Autor:
W I Wan-Zunairah, Ahmad Zainuri, Z.A. Nur Hanani, Fatimah M.H.B., M. Nor Afizah, S Radhiah, A R Farah-Nadiah, Nor-Khaizura M.A.R., M R Ismail-Fitry
Publikováno v:
Food Research. 4:1500-1512
Flat rice noodle is classified under non-wheat noodles due to the absence of gluten and required gelatinization of starch during processing. It is also very susceptible to spoilage and has a short shelf-life because of the high moisture content. This
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Packaging Technology and Research. 3:117-126
Active packaging with the addition of natural antioxidant compounds has been developed as a potential alternative to plastic-based materials to protect food products from environmental damages. This study investigated the effect of mangosteen (Garcin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 166:139-147
Texturized whey protein powder (tWPC) produced by supercritical fluid extrusion process was used to stabilize butter and corn oil emulsions. The stability of emulsions prepared at various oil concentrations and storage temperatures was investigated.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Nor Afizah, Syed S.H. Rizvi
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 57:290-298
Reactive supercritical fluid extrusion (RSCFX) process at acidic condition (pH 3.0) was used to generate texturized whey protein concentrate (TWPC) and the impacts of process temperature on product's physicochemical properties were evaluated. TWPC ex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.