Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"M. Noitubtim"'
The Effect of Fatty Acids and Meat Oils Combustion on PAH Formation in Smoke during Grilling Process
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 10, Iss 3, Pp 142-152 (2023)
Background: Oil droplets from foods can cause the formation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in smoke and contaminate grilled food. The aim of this research was to examine the effect of the number of carbon atoms, degree of double bonds, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efca491ac7a54657bc03e95deef4d502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.