Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"M. Negoiţă"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valentin Ionescu, Harald Barzan, Valentin Ordodi, Alina Culetu, Gabriela Barzan, Denisa Eglantina Duta, David L. Comaniciu, M. Negoiţă
Publikováno v:
Revista de Chimie. 71:324-329
Essential oils of natural origin are excellent raw materials for the food industry as well as the pharmaceutical and cosmetic industries. In this study, a new equipment, designed at small scale, which facilitates the yield of essential oils from vari
Publikováno v:
Revista de Chimie. 71:456-465
The aim of the study was to evaluate the composition in fatty acids (FAi) and trans fatty acids (t-FAi) from potato chips and French fries using gas chromatography coupled with mass spectrometry (GC-MS). The fat sample was extracted with petroleum et
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista de Chimie. 69:3023-3032
The aim of this work was to evaluate the influence of different fat extraction procedures on the fatty acids composition (FAs) of a NIST standard reference material, peanut butter (SRM�2387). Extraction of fat was made with petroleum ether by apply
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :637-642
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :725-728
Restricting intake of sugar required to diabetes generates, often, an excessive desire to violate the prohibition of food. However, to prevent this phenomenon, producing products that keep foods taste sweet without altering the glycaemic control of d
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :729-733
In this paper are presented the results of performed researches for achievement of two fruit-based concentrated products (apricots, plums) fortified with iron. As fortification agents, there were used ferrous sulfate, ferrous lactate and ferrous gluc
Autor:
Valentin Ionescu, Dragos Efstatiade, Nastasia Belc, Monica Catana, Enuta Iorga, Hassan Y. Aboul-Enein, L. Catană, M. Negoiţă
Publikováno v:
Journal of Environmental Science and Engineering A. 5