Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"M. Mingioni"'
Autor:
Isabelle Maître, T. Pirttijärvi, I. Grabska-Kobylecka, G. Artigas, Laura Laguna, T. Mäenpää, H. Kautola, M. Mingioni, Jianshe Chen, Raija Tahvonen, Eila Järvenpää, Emira Mehinagic, V. Van Wymelbeke, Anwesha Sarkar
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2016, 50, pp.27-37. ⟨10.1016/j.foodqual.2016.01.003⟩
Food Quality and Preference, 2016, 50, pp.27-37. ⟨10.1016/j.foodqual.2016.01.003⟩
Food Quality and Preference, Elsevier, 2016, 50, pp.27-37. ⟨10.1016/j.foodqual.2016.01.003⟩
Food Quality and Preference, 2016, 50, pp.27-37. ⟨10.1016/j.foodqual.2016.01.003⟩
International audience; As the population ages and dependency for food-related activities increases, it becomes crucial to better understand food expectations of elderly consumers. Fruit and vegetables (F&V) are generally appreciated by elderly peopl
Autor:
H. Kautola, V. Vanwymelbeke, Jianshe Chen, D. Nowak, Laura Laguna, T. Pirttijärvi, I. Grabska-Kobylecka, M. Mingioni, R. Tahvonen, I. Maitre, Anwesha Sarkar, M. G. Artigas, T. Mäenpää, Eila Järvenpää
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. 47:342-352
To maintain wellbeing, independence and nourishment of elderly population, one promising strategy is to provide home care by delivering food using “meals on wheels” (MoW) system. Even when the food is home-delivered, the difficulties encountered
Autor:
Dorota Konopacka, Emira Mehinagic, G. Artigas, Ronan Symoneaux, M. Mingioni, Isabelle Maître, K. Siucińska
Publikováno v:
Food Quality and Preference (59), 59-67. (2017)
National Information Processing Institute
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2017, 59, pp.59-67. ⟨10.1016/j.foodqual.2017.02.007⟩
National Information Processing Institute
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2017, 59, pp.59-67. ⟨10.1016/j.foodqual.2017.02.007⟩
The number of elderly people is growing in Europe. A decrease in gustatory capacities (detection, identification, discrimination) is associated with aging. In the literature, discrimination abilities have been studied mainly in aqueous model solution
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::50351d1211733e4f95ef18581f6b8b56
http://prodinra.inra.fr/record/393392
http://prodinra.inra.fr/record/393392
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.